Inici Actualitat Bona actuació dels representants del TT Mont-rodon a Sant Vicenç de Torelló

Bona actuació dels representants del TT Mont-rodon a Sant Vicenç de Torelló

0
COMPARTIR

tt-montrodon-sant-vicenc

El jugador de l’escola del club Genís Baucells va participar per primera vegada a un torneig escolar Intercomarcal que es va fer dissabte passat al pavelló de Sant Vicenç de Torelló. Ho va fer participant al Nivell B on va tenir una destacada actuació, ja que, després de ser primer del seu grup, va arribar a la final on va perdre per 0 a 2 contra Pol Mañosa del Sant Quirze TTC.

La pròxima i última prova del Campionat Intercomarcal Escolar serà el dissabte 13 de maig al pavelló Llandrius de Camprodon.

A la tarda era el torn dels jugadors sèniors al 8è Open de Tennis Taula Memorial Jordi Castells. Del TT Mont-rodon només hi va poder participar Jordi Forcada, que també va poder tenir una destacada actuació. Tot i ser segon de grup a la primera fase i després de no tenir un bon inici a la fase eliminatòria, va poder superar a bons rivals sempre per uns ajustats 3 a 2 que el va portar per primera vegada a semifinals on va perdre per 1 a 3 contra Lluís Burgaya del TT Borgonyà. Al final va ser quart en perdre també contra David Avilés del Vic TT per 0 a 3.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments