Inici Actualitat Aquest divendres comença el 33è Cicle de projeccions del Centre Excursionista Taradell

Aquest divendres comença el 33è Cicle de projeccions del Centre Excursionista Taradell

0
COMPARTIR
CC BY-NC-ND: dm1795
CC BY-NC-ND: dm1795
CC BY-NC-ND: dm1795

Com ja és habitual al mes de maig, el Centre Excursionista Taradell organitza un cicle de projeccions sobre excursionisme. Enguany arriba a la 33a edició i s’inicia aquest divendres 5 de maig. Totes les sessions es faran a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font a partir de 2/4 de 10 de la nit. L’entrada és gratuïta.

La primera projecció anirà a càrrec de Josep Maria Parareda i Rosa Maria Aregall i se centrarà en dos cims als Pirineus d’uns 3.000 metres: Néouvielle i el Garmo Negro.

La següent projecció serà el 12 de maig amb Jordi Llorens, que parlarà de Birmània a través d’una fotografia d’un monjo birmà, i de Tailàndia amb la visió de Bangkok i les illes secretes del mar d’Andaman. El divendres 19 de maig Bhet Molist ens parlarà del repte dels 100 cims. I el 26 de maig Òscar Farrerons, autor del llibre ‘Matagalls. La muntanya i l’aplec’ projectarà imatges i parlarà de la història d’aquest cim.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments