Inici Actualitat Anna Ramírez dóna un cop d’efecte i recupera el liderat de la...

Anna Ramírez dóna un cop d’efecte i recupera el liderat de la Titan Desert 2017

0
COMPARTIR
anna-ramirez-titan-desert-2017-2
Foto: Titan Desert 2017

La taradellenca, Anna Ramírez, ha donat un cop d’autoritat sobre la taula en la tercera etapa de la Titan Desert 2017. Després de perdre el liderat aquest dilluns, Ramírez (Esteve-KH7) s’ha imposat en una jornada de 103 quilòmetres sobre dunes amb sortida i arribada a Merzouga.

La taradellenca ha guanyat l’etapa amb 4 hores i 48 minuts i ho ha fet amb un avantatge de més de 48 minuts respecte a les seves principals rivals, Olga Echenique i Ramona Gabriel. La tercera etapa tenia l’al·licient que durant els primers 25 quilòmetres els participants no podien tenir cap ajut de navegació i, per tant, només es podien guiar amb el GPS.

L’altre taradellenc, Roger Tuneu, va patir vòmits i diarrees i no va prendre part en la segona etapa, tot i que avui dimarts ha pogut completar la tercera etapa després de 8 hores i mitja.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments