Inici Actualitat L’Espanyol guanya l’edició 2017 del Torneig internacional TAR de futbol

L’Espanyol guanya l’edició 2017 del Torneig internacional TAR de futbol

0
COMPARTIR

tar-2017-campio

El RCD Espanyol es va adjudicar aquest diumenge a la tarda l’edició 2017 del Torneig internacional de futbol aleví TAR. Els blanc-i-blaus van derrotar a la final per 1 a 0 al Käpylän Pallo de Finlàndia. Els finesos només van rebre un gol en tot el campionat i va ser justament a la final.

tar-2017-finalLes semifinals es van decidir a la tanda de penals. L’Espanyol va derrotar al Granollers per 3 a 2 a la tanda de penals. Mentre que el Käpylän Pallo va eliminar el Gimnàstic de Manresa pel mateix resultat als penals. Els dos partits havien acabat amb l’empat a zero inicial.

El torneig va comptar en aquesta edició 2017 amb un total de 28 equips, que jugaven en els camps de futbol de Taradell i Santa Eugènia de Berga. Cal destacar la participació del FC Barcelona, que va ser eliminat als quarts de final pel Granollers a la tanda de penals. També va caure el Mallorca als penals davant del Käpylän Pallo. Mentre que el Reial Madrid va ser eliminat pels finesos, també als penals, en l’eliminatòria de vuitens de final.

tar-2017-alevi-udtaradellPel que fa a la fase de consolació, el triomf va ser pel Llagostera que va derrotar al Plöermel francès per 3 a 1. Mentrestant, l’equip aleví de la UD Taradell va quedar setè del seu grup (C), on va perdre contra equips com el Granollers, Gimnàstic de Manresa, Reus, Fundació UE Vic, Reial Madrid i Plöermel. En la fase de consolació va guanyar per 1 a 4 al Santa Eugènia de Berga.

Cal destacar la bona organització del torneig en les dues seus, amb la feina de molts voluntaris, i la gran afluència de públic, malgrat la incertesa climatològica. En aquesta segona edició van participar-hi fins a 10 equips de fora de Catalunya: Käpylän Pallo (Finlàndia), Pays Broceliande (França), NH Hâsk (Croàcia), CF Yokohama (Japó), Loudéac OSC (França), CD Valdepeñas (Ciudad Real), Plöermel FC (França), Hâsk Zagreb (Croàcia), St. Co Locminé (França) i RCD Mallorca (Illes Balears).

Podeu veure més imatges a la web de la UD Taradell.

tar-2017

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments