Inici Actualitat La UD Taradell empata a Torelló, però perd l’ocasió de quasi certificar...

La UD Taradell empata a Torelló, però perd l’ocasió de quasi certificar la permanència

0
COMPARTIR

udtaradell-torello-20162Bon empat de l’equip de Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda al camp del Torelló. L’empat a 2, però, encara no li assegura la permànencia.

L’equip taradellenc va estar a punt de sumar els tres punts, ja que sempre va portar la iniciativa en el marcador davant d’un rival directe. Els taradellencs es van avançar ben d’hora, gràcies a un gol d’Albert Saspluga. Malgrat tot, però, els locals van ser capaços d’empatar poc abans del descans.

A la represa, però, el Taradell va mantenir la seriositat mostrada durant tot el partit i va fer mèrits per endur-se la victòria. Abans del quart d’hora, Marçal posava l’1 a 2 en el marcador que encarrilava el partit. Però, en els últims deu minuts en una pilota penjada i que va tocar lleugerament la defensa, va arribar el 2 a 2 definitiu. Els taradellencs sumen 35 punts i a falta de quatre jornades hauran de sumar per assegurar-se la permanència.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments