Inici Actualitat Les Pinediques farà dijous l’acte per dedicar la seva biblioteca a Josep...

Les Pinediques farà dijous l’acte per dedicar la seva biblioteca a Josep Romeu

0
COMPARTIR
Foto: Nació Digital
Equip de mestres de Les Pinediques. Ramírez és a primera fila asseguda, començant per la dreta. Foto: Bloc de Les Pinediques
Equip de mestres de Les Pinediques el 2012. Josep Romeu al centre. Foto: Bloc de Les Pinediques

L’escola Les Pinediques de Taradell donarà formalment el nom de Josep Romeu a la seva biblioteca. Ho farà en un acte obert aquest dijous a partir de 2/4 de 6 de la tarda a l’edifici de Primària. L’homenatge es fa perquè Josep Romeu, que va morir a finals del 2013, va ser mestre de l’escola i impulsor de la biblioteca i del teatre, juntament amb altres mestres.

Romeu va arribar com a mestre a Les Pinediques l’any 2007, després de ser-ho en altres centres educatius. Escriptor i activista, va treballar a l’escola taradellenca durant cinc anys fins que es va jubilar.

josep-romeu-pinediques

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments