Inici Actualitat El jugador del TT Mont-rodon, Jaume Cunill, guanya el campionat individual B...

El jugador del TT Mont-rodon, Jaume Cunill, guanya el campionat individual B intercomarcal de tennis taula

0
COMPARTIR

jaume-cunill-campio-intercomarcal-2017

El jugador taradellenc del TT Mont-rodon, Jaume Cunill, va guanyar dissabte el Campionat Individual B Intercomarcal, que es va disputar a Sant Quirze de Besora. En aquest torneig hi participaven 16 jugadors repartits en quatre grups de quatre. Després de ser primer d’aquesta fase, va aconseguir guanyar tots els partits fins a derrotar a la final a Pol Comas, del TT Torelló, per 3 a 1. Aquest és el primer títol que aconsegueix en categoria sènior.

En aquest mateix campionat també hi va participar Guillem Riera que, després de ser tercer de grup, va acabar en la novena posició final.

Per altra banda, el també jugador del TT Mont-rodon, Jordi Forcada, va jugar l’Individual A al pavelló municipal d’Arbúcies. Va ser segon a la fase de grups i, finalment, va acabar en la sisena posició final.

Aquesta setmana alguns jugadors del club taradellenc disputaran a Sant Vicenç de Torelló el Memorial Jordi Castells de tennis taula.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments