Inici Actualitat Aquest dilluns a la nit s’emet el documental ‘La Pemba torna a...

Aquest dilluns a la nit s’emet el documental ‘La Pemba torna a Goli’ a la Biblioteca

0
COMPARTIR

pemba

Avui dilluns a 2/4 de 10 del vespre es presenta el documental ‘La Pemba torna a Goli’ a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell. 

Recordem que la Pemba Chhoti és taradellenca, després d’arribar del Nepal fa nou anys. El documental, que s’estrenarà properament per TV3, es centra en la vida del poble xerpa de la taradellenca. L’entrada a la projecció és gratuïta.

El documental es va rodar a l’Himàlaia aquesta passada tardor i a través de la Pemba i del seu viatge de Taradell a Goli es coneixen deu persones del poble com un mestre, un bruixot, un monjo o un xerpa per saber com viuen. Algunes escenes del film es van rodar a Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments