Inici Actualitat Molt bon ambient en un festiu Sant Jordi 2017 a Taradell

Molt bon ambient en un festiu Sant Jordi 2017 a Taradell

0
COMPARTIR

sant-jordi-2017

El fet que enguany la diada de Sant Jordi caigués en un diumenge generava una certa incògnita sobre si els taradellencs participarien en les activitats matinals al poble. Però, realment hi ha hagut molt ambient i, fins i tot, en molts punts de venda de roses a les 12 del migdia ja havien acabat l’estoc.

sant-jordi-20172Les activitats es centraven en un esmorzar popular davant de l’església Sant Genís a partir de les deu del matí. Allà també hi havia la parada, muntada per ERC Taradell, per intercanviar llibres. A partir de quarts d’11 es va fer una cercavila amb la participació dels gegants de Taradell, acompanyats per un drac i un cavaller Sant Jordi.

L’itinerància va acabar a la Plaça de les Eres on es va fer un espectacle d’animació infantil a càrrec de la companyia Actua Produccions, que va comptar amb molta participació. Al llarg del dia no hi han faltat les parades de llibres i, fins i tot, una de l’ANC Taradell que recollia signatures pel Referèndum i que ha aprofitat per tornar a penjar l’estelada al Castell de Taradell, que feia uns mesos que no hi era. Al migdia ja havia recollit quasi 300 signatures.

A continuació podeu veure alguna imatge més de la diada:

muntatge-sant-jordi-2017

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments