Inici Actualitat Taradell celebrarà un Sant Jordi 2017 amb un dia ple d’activitats per...

Taradell celebrarà un Sant Jordi 2017 amb un dia ple d’activitats per a joves

0
COMPARTIR

sant-jordi-taradell-2016

Com ja ve sent habitual a Taradell, per Sant Jordi hi haurà activitats al poble. Però aquest any no només es centraran el dia 23 d’abril.

Divendres hi haurà tot un seguit d’activitats de tarda i nit per a joves. La regidoria de Joventut i el Punt Jove proposen un seguit de tallers i activitats. L’acte central serà el lliurament de premis de la primera edició del Concurs d’Art Jove. Tindrà lloc a 2/4 de 8 del vespre a la Biblioteca i comptarà també amb una petita posada en escena de Gottic Teatre amb ‘Animals de companyia’.

Durant tota la tarda hi haurà exposades les obres presentades al concurs al vestíbul de can Costa. De les 6 a les 8 de la tarda es farà un taller de circ. I a partir de les 7 i fins a les 11 de la nit també hi haurà concerts, monòlegs i beatboxing. La jornada es tancarà a les 11 de la nit amb un concert de rumb a càrrec de Xevi Abril.

Diada amb activitats matinals

El dia de Sant Jordi, a banda de parades de llibres i roses, Taradell tornarà a comptar amb un acte per als més petits. Primer de tot, a 2/4 d’11 del matí hi haurà un esmorzar popular al davant de l’Església. Allà, a partir de les 10, ERC Taradell tornarà a muntar el mercat d’intercanvi de llibres que consisteix en deixar un llibre per agafar-ne un altre.

Després de l’esmorzar, començarà l’espectacle itinerant a càrrec d’Actua Produccions que portarà els més petits en cercavila fins a la Plaça de les Eres. Hi participaran els Gegants de Taradell i el Drac de l’Escola l’Arpa. El final comptarà amb un espectacle d’animació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments