Inici Actualitat Josep Maria Freixas s’imposa a la cursa d’orientació Orientanyeros

Josep Maria Freixas s’imposa a la cursa d’orientació Orientanyeros

0
COMPARTIR

josep-maria-freixas-orientacio-planes-hostoles-2017Josep Maria Freixas (CET L’Enclusa-O) es va imposar aquest dissabte a la cursa d’orientació Orientanyeros, celebrada a Les Planes d’Hostoles, inclosa a la Lliga Nord. El circuit C2 constava de 16 fites, que combinaven zones de circuit urbà i de muntanya amb una distància d’uns quatre quilòmetres.

meri-freixas-ventallo-2017Freixas va tardar 45 minuts i 1 segon en validar les fites. En el mateix circuit, Lluís Saborit va ser 18è amb un temps d’1 hora 6 minuts i 59 segons. Meritxell Freixas i Marc Ballabriga van ser desqualificats en oblidar-se de fitxar en una fita del circuit. Precisament, Meritxell Freixas havia guanyat el 2 d’abril la cursa d’orientació GIR-O Ventalló. Aquí Josep Maria Freixas va ser tercer, Marc Ballabriga quart i Lluís Saborit 42è.

A la general de la Lliga nord, Meritxell Feixas és líder de la categoria C2 dones. Josep Maria Freixas és líder en categoria C-2 homes.  Marc Ballabriga i Lluís Saborit es mantenen entre els cinc primers classificats.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments