Inici Actualitat El 29 i 30 d’abril es disputarà la 2a edició del Torneig...

El 29 i 30 d’abril es disputarà la 2a edició del Torneig internacional aleví de futbol en dues seus

0
COMPARTIR

torneig-TAR-2016

Taradell acollirà els propers 29 i 30 d’abril la segona edició del Torneig internacional TAR de futbol en categoria aleví. Després de l’èxit de l’any passat, enguany s’amplia la participació d’equips i hi haurà dues seus: Taradell i Santa Eugènia de Berga.

El TAR 2017 tornarà a comptar amb equips de renom com el Barça i l’Espanyol, que ja van participar l’any passat. Però aquest cop s’amplia amb equips com el Reial Madrid o el  Mallorca. També hi tornarà a haver equips de l’estranger provinents de tres continents diferents: NK Hâsk (Groacia), CF Yokoyama (Japó), Käpylän Pallo (Finlandia), Ploërmel, St. Co Locminé, Loudeac OSC (Bretagne Francesa) i Denver (Colorado-USA).

Paral·lelament també hi participaran equips catalans com MBP Academy, Naise Barcelona FC, UD Taradell, Blanca Subur CF, Fundació UE Vic, Terrassa FC, UE Vilassar de Mar, JE Santa Eugènia de Berga, UE Llagostera, Gimnàstic de Manresa, Sant Joan Despí, CF. Bonaire, Reus Deportiu CF, Marcet i UC Granollers.

Els jugadors de categoria aleví de Taradell i Santa Eugènia de Berga acolliran a casa seva alguns dels jugadors dels equips internacionals, que també s’allotjaran en albergs, hotels i cases rurals. Els dinars es faran al Centre cultural Costa de Taradell i Font i al pavelló de Santa Eugènia.

El Torneig comptarà amb quatre grups de set equips cadascun. La fase de classificació es disputarà als camps de futbol de Taradell i Santa Eugènia. Es classificaran els quatre primers per la fase final, mentre que la resta disputaran la fase de consolació. Els partits tindran duesp arts de 12 minuts amb un minut de descans. Les finals es disputaran al camp de la Roureda el diumenge 30 d’abril a les 5 de la tarda.

El Torneig Internacional TAR 2017 està organitzat per Naise Barcelona Football Club, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell i l’Ajuntament de Santa Eugènia de Berga amb la logística dels clubs de les esmentades poblacions. Compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments