Inici Actualitat Lleugera pujada de l’atur a Taradell durant el març de 2017

Lleugera pujada de l’atur a Taradell durant el març de 2017

0
COMPARTIR

aturQuatre persones més s’han sumat a les llistes d’atur durant el mes de març a Taradell. Segons dades del departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, hi ha 256 taradellencs registrats sense feina. L’augment, però, no trastoca la tendència a la baixa, ja que si es compara amb el mes de març de 2016 el nombre de persones sense feina continua bastant per sota, de les llavors 315 persones.

A nivell osonenc, el mes de març de 2017 ha tornat a registrar un descens. El nombre de persones sense feina és de 8.715 osonencs, és a dir, 29 persones menys que al febrer. Fa un any hi havia 9.986 osonencs a l’atur.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments