Inici Actualitat Obertes les inscripcions per al 4t Casal de Setmana Santa de tennis...

Obertes les inscripcions per al 4t Casal de Setmana Santa de tennis taula de Taradell

0
COMPARTIR

campus-tennis-taula-20142

Ja estan obertes les inscripcions per participar a la quarta edició del Casal de Setmana Santa de tennis taula de Taradell, organitzat pel TT Mont-rodon i el Club Parc d’Esports. Tindrà lloc del 10 al 13 d’abril.

Les inscripcions es poden fer fins al dia 5 d’abril. Hi haurà dos torns d’entrenaments que es faran al gimnàs del col·legi de Les Pinediques. El primer, de 4 a 7 de la tarda, és pensat per als més joves a partir de 6 anys i fins als 12 aproximadament, ja que tot es treballa amb molts més jocs i exercicis divertits. I el segon, de 7 a 9 del vespre, és per als joves que volen aprendre com es fa realment l’entrenament de tennis taula i també per a  adults que volen millorar el seu joc.

Les inscripcions es poden fer al mail ttmontrodon@gmail.com o al mòbil 630503921 (a partir de les 19h). El preu és de 20 euros per als socis i 25 per als no socis.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments