Inici Actualitat L’AMPA de Les Pinediques lliura 1.640 euros a la campanya Arnau 97...

L’AMPA de Les Pinediques lliura 1.640 euros a la campanya Arnau 97 que ha recollit 25.500 euros

0
COMPARTIR

ampa-pinediques-diners-campanya-arnau97

L’AMPA de l’escola Les Pinediques de Taradell ha fet lliurament aquest divendres a la tarda dels 1.640 euros que va recollir amb la caminada i enlairada de fanalets que van organitzar el passat 12 de març. L’acte s’ha fet al pati de l’edifici de Primària amb la presència dels representants de l’AMPA i també del professorat de l’escola.

ampa-pinediques-diners-campanya-arnau97-2Amb el lliurament d’aquests diners s’ha posat el punt i final a la campanya de captació de fons amb la col·laboració d’entitats taradellenques, que es va iniciar a l’agost de 2016 amb l’Envelat de la Plaça de les Eres (1.500 euros). A partir de llavors, un trial solidari (13.500), la Rupit-Taradell (1.500), l’acte de la Festa dels Tonis (2.000), el mercat solidari dels alumnes del col·legi Sant Genís i Santa Agnès (1.100) i l’AMPA de Les Pinediques (1.640) han col·laborat amb diversos actes. En total, juntament amb donacions de particulars anònims, s’han arribat a recollir 25.500 euros, que serviran per potenciar la investigació de la malaltia X-ALD i trobar una cura per a altres nens i nenes que la pateixin.

Des de la família de l’Arnau agraeixen la “increïble resposta de la gent” i asseguren que “almenys la nostra desgràcia ha servit per sensibilitzar a les persones de la importància de recollir diners perquè els investigadors puguin anar avançant en la investigació de la X-ALD”.

Cal destacar que l’1 d’octubres Gottic Teatre ja té previst posar en escena l’obra ‘Animals de companyia a Taradell, per donar els diners de les entrades a la campanya Arnau 97. Amb aquest acte es tornaria a obrir la campanya per a iniciatives o donacions que es volguessin fer.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments