Inici Actualitat Els primers 12 afortunats gaudeixen de l’experiència a pagès dels Botiguers de...

Els primers 12 afortunats gaudeixen de l’experiència a pagès dels Botiguers de Taradell

0
COMPARTIR

participants-experiencia-botiguers-2017

Dissabte passat 12 persones van gaudir de l’experiència ‘Un tomb per pagès’, que va sortejar l’Associació de Botiguers de Taradell amb motiu de la campanya de Nadal. Els afortunats, que van guanyar el premi per haver comprat en els comerços associats, van començar l’activitat amb una visita a l’Alzinar de la Roca, on la comissió dels Tonis conserva tota una sèrie de carruatges recuperats. Allà van rebre les explicacions d’en Ramon Presseguer i l’Aurora Montserrat.

experiencia-botiguers-2017-colomer2L’activitat va continuar al Mas Bellpuig on es va explicar el procés de cultiu ecològic que es fa de blat, cereals i verdures. Finalment, es va visitar el Museu del Colomer, especialitzat en pagesia i eines del camp. Allà va ser on es va fer el dinar de pagès, que va anar a càrrec de la Carnisseria Codina amb postres del Xocolater de Taradell.

L’única activitat que no es va poder realitzar va ser el recorregut en carruatge, a causa de la meteorologia. Aquesta era la primera experiència que es va sortejar d’un total de tres durant la campanya de Nadal i, de moment, la primera que s’ha realitzat.

experiencia-botiguers-2017-bellpuig

experiencia-botiguers-2017-colomer

experiencia-botiguers-2017-alzinar2

experiencia-botiguers-2017-alzinar

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments