Inici Actualitat Més de 150 persones visiten per sorpresa Francesc Homs a casa seva...

Més de 150 persones visiten per sorpresa Francesc Homs a casa seva per donar-li suport

0
COMPARTIR

suport-francesc-homs-sorpresa-20172

El portaveu de PDeCAT al Congrés dels Diputats, Francesc Homs, inhabilitat des d’avui per haver organitzat el 9N va rebre aquest dimecres a la nit el suport d’un grup de persones que el van visitar per sorpresa a casa seva. L’acte es va fer sense el coneixement d’Homs i va comptar amb més de 150 persones. Entre elles, hi havia les conselleres Neus Munté i Meritxell Borràs, el diputat Jordi Turull i diversos alcaldes i alcaldesses catalans.

Twitter: Jordi Turull
Twitter: Jordi Turull

Cap a les 9 de la nit s’han concentrat davant la plaça de l’Església i des d’allà s’han desplaçat a peu fins a casa de Francesc Homs a Taradell després que al matí estés a Madrid. La presidenta del Congrés, Ana Pastor, va signar aquest dimecres l’execució de la sentència del Tribunal Suprem que el va inhabilitar durant 13 mesos i li ha retirat l’acta de diputat.

Com a curiositat durant la concentració de suport, Francesc Homs va rebre la trucada del president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, des dels Estats Units, on amb el conseller Raül Romeva estan explicant la situació catalana.

suport-francesc-homs-sorpresa-20173

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments