Inici Actualitat Novetats literàries del mes de març a la Biblioteca de Taradell

Novetats literàries del mes de març a la Biblioteca de Taradell

0
COMPARTIR

Avui us presentem més novetats, en novel·la, que han arribat a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font aquest març de 2017. Recordem que a la web, a l’apartat on posa Biblioteca trobeu la pàgina dedicada a les novetats bibliogràfiques de cada mes. Esperem que sigui del vostre interès.

 

Novel·la

vida millorUna vida millor | Anna Gavaldà

Barcelona : Grup 62, 2016

Sinopsi: La Matilde té 24 anys. Ha deixat el seus estudis d’art i comparteix pis amb unes bessones. Un bon dia, oblida la bossa en un cafè i una setmana després un home desconegut l’hitorna. Aquesta trobada ho canvia tot. El Yann té 26 anys, té estudis universitaris però està sense feina. Ja vindran dies millors, es diu. No és infeliç, però de tant en tant, quan torna a casa als vespres, voldria enfonsar-se al sofà i no aixecar-se mai més. Un bon dia fa un favor a un veí i aquest el convida a sopar. L’endemà decideix canviar del tot la seva vida. Dos nous relats d’Anna Gavalda en els quals trobem dos joves, la Mathilde i el Yann, del nostre temps, joves formats i alhora desencantats, però també ambiciosos i compromesos. Uns joves que encara prefereixen arriscar-se a triar una vida equivocada en lloc de no viure’n cap.

pan-limonPan de limón con semillas de amapola | Cristina Campos

Barcelona : Planeta, 2016

Sinopsi: En obrir l’antic forn de llenyà l’olor de pa acabat de fet va acariciar l’ànima de la Marina. Va tancar els ulls, va inspirar lentament. Olor d’infància. Olor a casa. Durant l’hivern del 2010, en un petit poble de l’interior de Mallorca, l’Anna i la Marina es troben després de 15 anys, per vendre un molí i un forn que han heretat d’una desconeguda. Són dues germanes amb trajectòries molt diferents. L’Anna, de vida molt acomodada, pràcticament no ha sortit de l’illa i segueix casada amb un home a qui no estima. La Marina treballa en el Tercer Món com a metgessa per a una ONG. Contra tot pronòstic, la Marina decideix quedar-se amb el forn i descobrir qui era la seva propietària.  herois, anònims i humils, poden superar.

mitja vidaMitja vida | Care Santos

Barcelona : Columna, 2016

Sinopsi: En ple estiu del 1950 cinc noies adolescents internes en un col·legi de monges juguen juntes per última vegada a ‘Acció o Veritat’ o, com elles en diuen, el joc de les penyores. Dues d’elles, les bessones Viñó, estan a punt de començar una nova vida, plena d’interrogants, lluny d’allà. L’ocasió és especial i ho saben, però cap d’elles espera que aquesta nit es converteixi en un punt d’inflexió per a algú més i que sense ni tan sols imaginar-ho acabi marcant el seu camí per sempre.

vells-amicsEls vells amics | Sílvia Soler

Barcelona : Columna, 2016

Sinopsi: Cinc estudiants de Belles Arts viatgen a París per visitar la gran exposició que es va fer sobre Gauguin al Grand Palais a finals dels anys vuitanta. Aquell viatge, de només quatre dies, els durarà tota la vida. En Marc, la Lídia, en Mateu, l’Ada i en Santi teixiran, a partir d’aleshores, una amistat que sembla indestructible i que els mantindrà ancorats als vells temps, als anys dels grans anhels. Els protagonistes, però, entendran aviat que tan difícil és mantenir-se fidel a la vocació artística com renunciar-hi. I la vida, que cada vegada es torna més exigent, acabarà posant-los a prova.

asesinato socratesEl asesinato de Sócrates | Marcos Chicot

Barcelona : Planeta, 2016

Sinopsi: El asesinato de Sócrates recrea magistralment l’època més extraordinària de la nostra historia. Mares que lluiten pels seus fills, amors impossibles i soldats tractant de sobreviuen s’entrelliguen de manera fascinant amb els governants, artistes i pensadors que van convertir Grècia en l’inici de la nostra civilització.

fora vinguerenDe fora vingueren Matthew Tree

Barcelona : Columna, 2016

Sinopsi: Coldwater Bay, un poble apartat de la costa meridional de l’Illa de Wight, es troba tot d’una assetjada per un grup d’africans que hi ha anat expressament per això. Un metge racista de vacances, dos adolescents enamorats sota la seva tutela, i el contacte dels africans dins el poble contemplen l’evolució dels esdeveniments cadascú des del seu punt de vista, molt diferents entre si.

Por ultimo el corazon_135X220Por último el corazón | Margaret Atwood

Barcelona : Salamandra, 2016

Sinopsi: Stan i Charmaine intenten sobreviure davant la crisis econòmica i social, fins que descobreixen el projecte Positron que divideix els habitants de Consilience en dues meitats que alternen cada mes les seves activitats: un mes gaudeixen d’un estil de vida de clase mitjana i el mes següent, ingressen a la presó de Positron i treballen per mantener el sistema. Al principi tot funciona de forma perfecte fins que comencen a reconèixer les súbtils formes de control que s’exerceix sobre ells.

tempesta de nouTempesta de neu i olor d’ametlles | Camilla Läckberg

Pollença : Ara Llibres, 2016

Sinopsi: Per culpa d’una tempesta de neu, una família queda atrapada en un hotel de l’illa de Fjällbacka. Quan el cap de família, un dels homes més rics de Suècia, mor enverinat, no hi ha cap dubte: l’assassí és un dels hereus i cal esbrinar qui d’entre tots els presents és el criminal. Una novella a l’altura dels grans mestres del gènere que s’acompanya amb altres relats esparveradors.

Podeu trobar més llibres al catàleg següent:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments