Inici Actualitat Un any i un mes d’inhabilitació, la condemna a Francesc Homs pel...

Un any i un mes d’inhabilitació, la condemna a Francesc Homs pel 9N

0
COMPARTIR

taradell-9n-quico-homs

El taradellenc i diputat de PDeCAT, Francesc Homs, ha estat condemnat a un any i un mes d’inhabilitació pel Tribunal Suprem per delicte de desobediència greu en l’organització del 9N. També se l’ha condemnat a una multa de 30.000 euros.

Tot i això, se l’ha absolt pel delicte de prevaricació, tal com va passar amb Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau. Ara, Francesc Homs pot presentar recurs a la sentència al Tribunal Suprem.

La sentència d’Homs és inferior a les que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va imposar a l’expresident de la Generalitat, Artur Mas, l’exvicepresidenta Joana Ortega i l’exconsellera d’Ensenyament, Irene Rigau, condemnats a Dos anys, un any i nou mesos i un any i sis mesos d’inhabilitació, respectivament.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments