Inici Actualitat Es convoca el primer concurs d’Art Jove de Taradell

Es convoca el primer concurs d’Art Jove de Taradell

0
COMPARTIR

cartell-concurs-art-jove-2017El Servei d’Informació Juvenil El Puntal de l’Ajuntament de Taradell, amb la col·laboració de l’Escola municipal l’Arpa, organitza el primer concurs d’Art Jove de Taradell. la iniciativa parteix de l’exposició que des de fa tres anys s’organitza per exposar treballs de joves artistes locals. Vist l’interès per diferents disciplines artístiques sorgeix aquesta iniciativa.

La temàtica de les obres que es presentin versa sobre Sant Jordi. S’hi poden pressentar treballs de l’estil que es vulgui i hi ha dues categories: de 13 a 18 anys i de 19 a 30 anys. Hi haurà un premi de 300 euros i un altre de 100 euros per als dos primers de cada categoria.

El termini per presentar obres finalitza el 19 d’abril i s’ha de presentar a El Puntal. El lliurament es farà el 21 d’abril a 2/4 de 8 del vespre a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. Aquí podeu llegir les bases.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments