Inici Actualitat La UD Taradell remunta en dues ocasions al Gurb i acaba guanyant...

La UD Taradell remunta en dues ocasions al Gurb i acaba guanyant al minut 91

0
COMPARTIR

udtaradell-recurs2017

Final apoteòsic de l’equip de Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte davant del Gurb. Un gol de Canó ja en temps de descompte va donar la victòria per 3 a 2 als taradellencs, després de remuntar en dues ocasions.

udtaradell-joan-raurell-2017El partit es presentava amb novetats a la banqueta taradellenca. Joan Raurell debutava com a tècnic després del relleu produït aquesta setmana. El partit, però, no va ser gens fàcil. El Gurb ho va posar molt difícil amb un partit intens i molta efectivitat. Després d’uns primers minuts competits, la primera clara ocasió va ser pel Taradell. Al minut 9 una pilota llarga l’agafava Canó que superava la sortida del porter, però trigava uns segons de més en xutar i llavors la pilota tocava a l’esquena d’un defensa que rebutjava a córner.

Tot seguit minuts sense arribades fins al 32 quan en una pilota llarga per l’esquerra, protestada per un hipotètic fora de banda, es produïa una centrada que engaltava de primeres un davanter gurbetà arribant al segon pal. El partit es complicava pels locals amb el 0 a 1. Al minut 39 una bona combinació acabava amb Plade Roma obrint a la dreta i Canó internant-se a l’àrea cedia a Xente, que arribant per darrera xutava fregant el travesser. A més, al minut 42 una falta lateral al mig del camp de Tala la tocava Font per l’entrada de Joel que xutava de primeres i només la bona intervenció del porter evitava l’empat.

Amb 0 a 1 es va arribar al descans. Només iniciar-se el segon temps, el Taradell encara va tenir una ocasió més clara. Canó s’internava per la dreta i feia la passada de la mort per Carrillo. La pilota, però, sortia massa llarga i Carrillo només la podia tocar molt forçat al lateral de la xarxa. L’empat arribava quatre minuts després en una falta llarga que després de ser desviada la rematava de cap Joel al fons de la xarxa.

udtaradell-gurb-2017Però l’alegria va durar poc. Al minut 57 els gurbetans en la segona arribada feien l’1 a 2. Xut creuat des de la dreta que Nil no podia evitar que es convertís en gol. Però, just tres minuts després en una jugada embolicada, l’àrbitre senyalava penal a favor del Taradell. Canó rebia una falta d’un contrari, quan la pilota estava disputant-se amb uns altres jugadors de protagonistes. Plade Roma feia l’empat a 2.

El partit estava molt animat i cap dels dos equips es conformava amb l’empat. El Gurb va tenir un parell d’arribades amb xuts sense massa perill, mentre el Taradell acusava l’esforç en els últims minuts. En temps de descompte, però, Nadir arribava a una pilota llarga per la dreta i posava la centrada arran de terra perquè Canó, totalment sol, arribés per empenyer-la al fons de la xarxa. Triomf importantíssim de la UD Taradell per mantenir la categoria.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments