Inici Actualitat Meritxell i Josep Maria Freixas guanyen la cursa d’orientació Gir-O

Meritxell i Josep Maria Freixas guanyen la cursa d’orientació Gir-O

0
COMPARTIR

cursa-orientacio-girona-2017

Els orientadors del CET L’Enclusa-O, Meritxell Freixas i Josep Maria Freixas, van guanyar el circuit C2 de la cursa d’orientació Gir-O, celebrada a Sarrià de Ter aquest passat diumenge. Marc Ballabriga, també del CET, va ser segon.

La prova constava de dues curses, on els corredors havien de completar-les i la classificació venia marcada per la suma dels dos temps. Els del circui C2 van haver de completar una cursa de 3,8 km i 70 metres de desnivell, i una cursa sprint de 2,1 km. Josep Maria Freixas va ser primer a la primera cursa i segon a l’sprint, mentre que Meritxell Freixas va ser la millor en les dues curses. Marc Ballabriga va ser segon a la primera cursa i sisè a l’sprint.

Després de tres proves a la Lliga Nord de Curses d’Orientació, els dos germans Freixas són primers a la classificació general.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments