Inici Actualitat Uns 1.500 euros recollits per la campanya Arnau 97 amb l’encesa de...

Uns 1.500 euros recollits per la campanya Arnau 97 amb l’encesa de fanalets de l’AMPA de Les Pinediques

0
COMPARTIR

fanalets-campanya-arnau97

Un total d’uns 1.500 euros aproximadament es van recollir aquest diumenge a la tarda a través de la caminada i encesa de fanalets solidaris que va organitzar l’AMPA de l’escola Les Pinediques de Taradell. Tots aquests diners es destinaran a la investigació de la malaltia X-ALD, a través de la campanya Arnau 97. Encara falta per concretar exactament els diners recollits, ja que es van vendre uns 400 tiquets de berenar, però de fanalates se’n van vendre més, fins i tot, de gent que no va assistir a l’acte. Properament, es buscarà una data per fer el lliurament exacte de diners.

fanalets-campanya-arnau973L’acte consistia en fer una caminada curta des del bosc del Pujoló fins al Pla de Marenga, on també hi van participar els Gegants de Taradell i l’Escola de Música. Allà, aprofitant que ja es feia fosc, es va fer una encesa de fanalets que es van enlairar al cel, oferint una imatge inèdita. Tothom qui hi va participar podia col·laborar en la recollida de diners comprant un tiquet de dos euros per al berenar amb coca i xocolata, o un tiquet de tres euros per a un dels fanalets que es van enlairar.

La presidenta de l’AMPA Les Pinediques, Anna Barfull, va agrair la implicació de la gent i la voluntat que “els nostres desitjos d’acabar amb aquesta malaltia arribin ben amunt, fins a les estrelles”. Tot seguit, quatre alumnes que anaven a la classe de l’Arnau (Guillem Lladó, Dídac Herrero, Abril del Cabo i Mireia Redorta) van llegir un conte adaptat a l’acte centrat en la visita del Petit Príncep a un planeta on hi havia un fanaler que cada dia encenent un fanal era com si fes néixer una estrella nova dalt del cel.

L’acte va comptar amb la col·laboració també dels Voluntaris de Protecció Civil Taradell, Can Montrodon, El Forn Sant Sebastià, el Xocolater de Taradell, Can Rifà, Ca La Flora i Ca la Núria.

A continuació, us mostrem un vídeo editat per Gerard Preseguer, Damià Àlvarez i Iñaki Cegarra amb imatges de l’acte de diumenge i la cançó ‘Tears in heaven‘ d’Eric Clapton interpretada en català per en Damià i que es va cantar abans de l’enlairada de fanalets.

fanalets-campanya-arnau972

fanalets-campanya-arnau974

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments