Inici Actualitat La UD Taradell treu un empat sofert del camp de l’OAR Vic

La UD Taradell treu un empat sofert del camp de l’OAR Vic

0
COMPARTIR
oarvic-udtaradell-2017
Foto: OAR Vic

Punt valuós pel Tercera Catalana de la Unió Deportiva Taradell aquest diumenge al migdia al camp de l’OAR Vic. Després de tres derrotes consecutives, els taradellencs van poder empatar, malgrat que els locals van tenir millors ocasions.

Només començar els locals van fregar el gol en una pilota al travesser. Tot seguit, però, Carrillo va tenir l’ocasió pel Taradell, que va salvar la sortida del porter local. A l’equador del primer temps en una falta frontal a favor de l’OAR la pilota tocava al pal i marxava a fora. Poc després Nil havia d’intervenir per evitar el primer gol local on de nou la pilota tocava al pal. Just abans del descans, Pau va tenir l’ocasió taradellenca en un xut que va ser desviat a córner.

A la segona part, els locals van apretar per buscar la victòria. En els primers minuts van tenir diverses aproximacions, però sense cap encert. Després dels primers quinze minuts, el joc es va igualar i a l’equador del segon temps el Taradell va disposar d’una bona arribada protagonitzada per Canó. I a falta d’un quart d’hora, els vigatans van tenir dues bones ocasions que es van trobar amb un inspirat Nil a la porteria. En els últims minuts, el Taradell va haver de patir davant del setge dels locals. Un tir creuat molt ajustat i una gran parada de Nil en un xut a pocs metres van assegurar l’empat davant d’un dels equips capdavanters de la categoria.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments