Inici Actualitat Jaume Busquets, Robert Pardo, Laura Erra i Eva Capa guanyen la 7a...

Jaume Busquets, Robert Pardo, Laura Erra i Eva Capa guanyen la 7a Cursa dels Gitanos de Taradell

0
COMPARTIR

cursa-gitanos-2017

Un total de 113 corredors han participat aquest diumenge a la 7a edició de la Cursa dels Gitanos de Taradell, organitzada pel CET L’Enclusa. 67 d’ells ho van fer en la cursa curta de 10 quilòmetres i 46 en la llarga de 22 quilòmetres.

Cursa de 10 km

podi-masculi-10km-cursa-gitanos-2017Robert Pardo s’ha adjudicat la prova curta amb superioritat des de l’inici. El d’Hostalets de Balenyà ha fet un temps de 50 minuts i 8 segons. A 42 segons ha entrat el segon classificat, el corredor de Berga Franc Espuña (50’51”). Tercer ha estat el vigatà Raul Cejudo a un minut 50 segons (51’58”), que ha fet el mateix temps que Edu Solé. El millor local ha estat Albert Godayol, cinquè a la general, amb un temps de 52 minuts i 47 segons.

podi-femeni-10km-cursa-gitanos-2017En l’apartat femení, el triomf ha estat per la torellonenca Eva Capa que ha invertit un temps d’1 hora 4 minuts i 26 segons. La segona classificada ha estat Eli Sánchez de Gurb a poc menys de sis minuts (1h 10′ 16″), seguida per Carla Mas de Seva (1h 11′ 33″). No hi ha hagut millor local, ja que no hi havia cap participant femenina en les dues proves.

Cursa de 22 km

podi-masculi-22km-cursa-gitanos-2017El corredor de Tona, Jaume Busquets (1h 46′ 48″), s’ha imposat en la prova llarga, però amb un marge molt petit entre els tres primers classificats. 30 segons han separat el vencedor del segon classificat, el corredor de Sant Hipòlit de Voltregà, Sergi Pardo (1h 47′ 18″). La tercera posició, a un minut del vencedor, ha estat per Sergi Rierola de Gurb (1h 47′ 48″). El millor local ha estat Gerard Conde, setè a la general, que ha fet un temps d’1 hora 57 minuts i 55 segons.

podi-femeni-22km-cursa-gitanos-2017En l’apartat femení, per segon any consecutiu la victòria ha estat per la vigatana Laura Erra que ha tardat 2 hores 20 minuts i 21 segons. La segona posició ha estat per Anna Pujol de Santa Eugènia de Berga (2h 32′ 02″) i la tercera per Núria Dosta de Vic (3h 00′ 15″). El primer classificat masculí i femení de la prova llarga s’han endut també 100 euros en metàl·lic.

Per segon any, la prova tenia com a punt de sortida i arribada la Plaça de les Eres, on els participants han guadit de servei de massatges i d’un entrepà en finalitzar la prova. Podeu consultar les classificacions en aquest enllaç.

A continuació podeu veure algunes imatges de les curses:

muntatge-cursa-gitanos-2017

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments