Inici Actualitat L’AMPA de Les Pinediques organitza una caminada i encesa de fanalets diumenge...

L’AMPA de Les Pinediques organitza una caminada i encesa de fanalets diumenge dins la campanya Arnau 97

0
COMPARTIR

cartell-fanalets-campanya-arnau97

Aquest diumenge a partir de les 5 de la tarda, l’AMPA de l’escola Les Pinediques de Taradell organitza una caminada solidària oberta a tothom. L’acte tindrà l’al·licient d’acabar amb una encesa de fanalets que s’enlairaran i servirà per recollir diners per la campanya Arnau 97, que els dóna a la investigació de la malaltia X-ALD.

Al bosc del Pujoló s’iniciarà la camainada, que comptarà amb la participació dels Geganters de Taradell i la banda de l’Escola de Música, i que anirà fins al Pla de Marenga. Els participants podran degustar un berenar a base de coca i xocolata. Al voltant de les 7 de la tarda, es farà l’enlairada de fanalets

Per participar-hi caldrà fer un donatiu de dos euros per al berenar i tres euros per al fanalet. Tot es pot comprar a la Farmàcia Barfull, El Xocolater de Taradell, Ca la Nuri, Forn Sant Sebastià, Rifà Llar i Ca la Flora.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments