Inici Actualitat El 10 de març comencen les jornades de portes obertes als centres...

El 10 de març comencen les jornades de portes obertes als centres escolars de Taradell

0
COMPARTIR

escola-gurri

El proper 10 de març s’inicien les jornades de portes obertes als centres d’ensenyament de Taradell. Aquestes s’allargaran fins a inicis del mes de maig en funció del centre.

les-pinediquesEl primer en obrir les portes i ensenyar els espais serà l’escola El Gurri. El 10 de març a les 4 de la tarda es podrà visitar el centre. L’11 de març serà el torn per l’escola Les Pinediques i l’Institut de Taradell. La primera farà sessions a les 10 i a les 12 per visitar l’edifici de Primària i a les 11:30h per visitar les aules d’Infantil. Mentrestant, a partir de les 4 de la tarda hi haurà reunions amb pares dels nous alumnes de 1r d’ESO a l’Institut de Taradell i a partir de 2/4 de 6 portes obertes per a tothom. El 19 de març serà el torn pel Col·legi Sant Genís i Santa Agnès a partir de 2/4 de 12 del matí.

Llar d’infants i l’Arpa

escola-bressol-baldufa2El 22 d’abril, de les 11 a la una es podrà visitar l’Escola bressol la Xarranca i finalment el 6 de maig serà el torn per l’Escola L’Arpa a partir de 2/4 d’11 del matí.

Les inscripcions s’obren el 23 de març fins al 4 d’abril per al segon cicle d’educació infantil, primària i secundària. Del 2 al 12 de maig serà el torn de les llars d’infants. Del 16 al 24 de maig per a batxillerat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments