Inici Actualitat El CP Taradell perd moltes opcions d’ascens a Sentmenat

El CP Taradell perd moltes opcions d’ascens a Sentmenat

0
COMPARTIR

cptaradell-sentmenat20163La derrota per 4 a 1 del Club Patí Taradell a la pista del Sentmenat i la victòria del líder, el Noia B, deixen molt difícil l’ascens als taradellencs. Aquest cap de setmana l’equip taradellenc es va veure superat.

Malgrat tot, a la primera part del partit el resultat a Sentmenat senyalava un 0 a 0. Al segon temps, però, dos gols inicials dels locals van posar molt difícils les coses. A més, un error arbitral va suposar la targeta blava pel porter Albert Dalmau. Això va fer que hagués de jugar el segon porter, que és jugador de pista. Així, va arribar el 3 a 0 de falta directa, i també el 4 a 0. Ja a la part final, Albert Benito va fer el 4 a 1 definitiu.

El CP Taradell és segon a la Primera nacional catalana, però té el liderat a sis punts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments