Inici Actualitat Derrota de la UD Taradell contra la Garriga i segueix la ratxa...

Derrota de la UD Taradell contra la Garriga i segueix la ratxa negativa

0
COMPARTIR

udtaradell-lagarriga-2017

L’equip de Tercera Catalana de la UD Taradell va perdre aquest dissabte a la tarda contra La Garriga per 0 a 1. Els taradellencs continuen en línia negativa i no van poder remuntar un gol al llindar del descans.

A la primera part hi va haver molta igualtat en els primers minuts, sense cap dominador clar ni cap ocasió de gol. Al minut 22 la Garriga van tenir la primera arribada en un xut creuat que va sortir desviat. El Taradell no va fer una arribada tímida fins pocs minuts després en un cop de cap de Joel a la sortida d’una falta. L’únic gol del partit va arribar al minut 40 en una falta frontal que va entrar després de tocar la base del pal.

udtaradell-lagarriga-20172Al segon temps, els visitants haurien pogut sentenciar al minut 52 en una pilota llarga que va sorprendre Pardo en la seva sortida i que va acabar als peus d’un davanter que va xutar al pal. A partir de llavors el Taradell ho va intentar, més amb el cor que amb al cap. Però les arribades van ser molt escasses, amb alguna centrada lateral que no va trobar rematador.

La derrota complica la temporada als taradellencs que porten tres partits consecutius perdent i sense marcar.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments