Inici Actualitat Enric Casulleras presenta a Taradell el seu llibre ‘Parlem d’economia amb els...

Enric Casulleras presenta a Taradell el seu llibre ‘Parlem d’economia amb els joves’

0
COMPARTIR

presentacio-llibre-economia-enric-casulleras-2017

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font va acollir aquest dijous al vespre la presentació del llibre sobre economia del taradellenc Enric Casulleras. Amb molta presència de joves entre el públic, Casulleras, doctor en Política Econòmica i professor de la UVic, va parlar de diversos àmbits del capitalisme.

presentacio-llibre-economia-enric-casulleras-20173La professora de l’INS Taradell, Carme Terricabras, va introduir diversos temes. Així, Casulleras es va referir a l’euro afirmant que “va ser un pas més per un progrés polític que econòmic, per evitar que els països europeus tornessin a fer una guerra”. També va parlar de la globalització per respondre si aportava prosperitat o felicitat. Així, va explicar que al món hi ha 2.500 milions de treballadors i la meitat cobren menys de dos dòlars diaris. “En canvi, la major part de productes són comprats per només un 15% de la població mundial. Dubto molt que d’això se’n digui prosperitat o progrés”, va sentenciar.

El llibre d’Enric Casulleras porta per títol ‘Parlem d’economia amb els joves’ i ha estat editat per Eumo Editorial. Al llarg de 132 pàgines fa una reflexió i crítica i convida a participar per canviar les coses de l’actual món capitalista.

presentacio-llibre-economia-enric-casulleras-20172

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments