Inici Actualitat Important davallada de l’atur a Taradell durant el febrer de 2017

Important davallada de l’atur a Taradell durant el febrer de 2017

0
COMPARTIR

aturEl mes de febrer de 2017 ha suposat una important davallada del nombre de persones a l’atur a Taradell. Segons dades del departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, hi ha 252 taradellencs registrats sense feina. Xifra que suposa una disminució de 15 persones respecte al mes de gener. Per tant, una baixada important en tan sols un mes. Fa un any el nombre d’aturats pujava a 313 persones.

A nivell osonenc, la dinàmica també continua sent a la baixa. Aquest mes de febrer de 2017 es va tancar amb 8.744 osonencs sense feina, és a dir, 118 persones menys que al gener. Fa un any hi havia 10.123 osonencs a l’atur.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments