Inici Actualitat L’Estudi RCR d’Olot, arquitectes de l’EAS Taradell, guanyen el guardó més prestigiós...

L’Estudi RCR d’Olot, arquitectes de l’EAS Taradell, guanyen el guardó més prestigiós en arquitectura

0
COMPARTIR

eas-taradell

Per primera vegada uns arquitectes catalans guanyen el premi Pritzker d’Arquitectura, el guardó més prestigiós del món. L’estudi RCR Arquitectes d’Olot (Rafael Aranda, Carme Pigem i Ramon Vilalta) ha rebut aquest dimecres el premi, que es considera el Nobel d’arquitectura. Curiosament, estan relacionats amb Taradell, ja que són els arquitectes que van dissenyar l’actual EAS Taradell.

rcr-arquitectes-lluis-verdaguerDe fet, a la tarda l’alcalde Lluís Verdaguer va anar fins a la capital de la Garrotxa per felicitar als tres arquitectes. L’estudi RCR Arquitectes va ser qui es va encarregar de projectar la piscina coberta de Taradell, que es va inaugurar a finals de març de 2015. Els treballs d’aquest estudi abasten tan edificis públics com privats, centres culturals o institucions educatives. Curiosament de piscines cobertes només n’han dissenyat dues i les dues a Osona. L’altre és la de Manlleu, on també van projectar la llar d’infants Colors.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments