Inici Actualitat Una pancarta a favor de la democràcia cobreix la Plaça de les...

Una pancarta a favor de la democràcia cobreix la Plaça de les Eres de Taradell en suport a Francesc Homs

0
COMPARTIR

concentracio-francesc-homs-2017

Centenars de persones s’han concentrat aquest dilluns al vespre a la Plaça de les Eres de Taradell en l’acte de suport al taradellenc i exvicepresident del Govern, Francesc Homs, jutjat pel 9N. L’acte s’ha convertit en un clam a favor de la democràcia i la independència de Catalunya.

concentracio-francesc-homs-20175Damunt la glorieta de la Plaça s’han reunit representants polítics i de les diferents entitats sobiranistes per acompanyar l’escriptor taradellenc, Antoni Pladevall, que ha estat l’encarregat de llegir el manifest de suport.

Després de crits a favor de la independència i de cantar els Segadors, s’ha desplegat una pancarta gegant damunt de la superfície de la Plaça amb el lema ‘LoveDemocracy’, que han impulsat les entitats sobiranistes ACM (Associació Catalana de Municipis), AMI (Associació de Municipis per la Independència), ANC (Assemblea Nacional Catalana) i Òmnium Cultural.

Aquest dilluns s’han fet concentracions de suport també a les capitals catalanes, Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

concentracio-francesc-homs-20174

concentracio-francesc-homs-20173

concentracio-francesc-homs-20172

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments