Inici Actualitat El judici pel 9-N a Francesc Homs comença amb una imatge de...

El judici pel 9-N a Francesc Homs comença amb una imatge de suport polític català

0
COMPARTIR

judici-9N-francesc-homs-febrer-20173

L’exconseller de la Presidència i diputat al Congrés pel PDeCAT, Francesc Homs, ha declarat aquest dilluns davant del Tribunal Suprem en el primer dia de judici pel 9-N. Homs ha afirmat que “vam prendre les decisions amb plena consciència de no poder fer cap altra cosa, estava en joc l’exercici de drets fonamentals com la participació política, la llibertat d’expressió i la llibertat ideològica”. L’exconseller ha afegit a preguntes de la Fiscalia que, davant de la “inconcreció” de la providència del TC, no es podia fer “una altra cosa” que mantenir el procés participatiu. Segons ell, no va cometre cap delicte, però, a més, ha assegurat que tornaria a actuar de la mateixa manera.

judici-9N-francesc-homs-febrer-2017Abans d’entrar al Suprem, Francesc Homs ha arribat acompanyat d’una comitiva d’un centenar de persones. Hi havia quatre consellers del Govern, representants polítics del PDeCAT, ERC i en Comú Podem, i de les entitats sobiranistes (ACM, AMI, ANC i Òmnium) i l’expresident, Artur Mas.

La comitiva ha fet a peu els 800 metres entre la Plaça del Rei de Madrid i l’edifici del Tribunal Suprem. També hi havia taradellencs i gent que han viatjat en un total de cinc autocars.

judici-9N-francesc-homs-febrer-20172

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments