Inici Actualitat Un autocar de Taradell ha marxat aquesta nit per donar suport a...

Un autocar de Taradell ha marxat aquesta nit per donar suport a Francesc Homs a Madrid davant el Suprem

0
COMPARTIR

autocar-madrid-judici-francesc-homs

Un autocar, organitzat per l’ANC, amb una vintena de persones ha sortit aquest diumenge a la nit a dos quarts de dotze de la parada d’autobusos de Taradell en direcció a Madrid per donar suport a l’exconseller de la Presidència, Francesc Homs, en el judici pel 9-N davant el Tribunal Suprem. Abans, però, l’autobús ha fet una parada a Vic per recollir una desena de simpatitzants més que els esperaven amb estelades i senyeres.

Entre els integrants del comboi hi havia veïns taradellencs, membres de l’ANC Taradell, com la seva presidenta Maria Godayol, i també l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, o el regidor de SI, Jacint Casadevall. La trentena de persones que es concentraran a la plaça del Rei de Madrid amb altres membres de les altres entitats sobiranistes i representants del Govern, el PDeCAT, ERC i En Comú Podem. Des d’allà acompanyaran Homs fins al Tribunal Suprem on l’exconseller ha de declarar a les 10 del matí.

autocar-madrid-judici-francesc-homs2

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments