Inici Actualitat Concentració de suport a Francesc Homs a Taradell

Concentració de suport a Francesc Homs a Taradell

0
COMPARTIR

cartell-concentracio-homs

Coincidint amb l’inici del judici contra Francesc Homs al Tribunal Suprem pels delictes de prevaricació i desobediència en relació amb la consulta del 9N, les entitats sobiranistes han convocat, aquest proper dilluns 27 de febrer, concentracions de suport per denunciar la judicialització del procés. Les concentracions es faran a diversos punts del país el mateix dilluns a 2/4 de 8 del vespre.

A Osona, la concentració es farà de manera centralitzada al poble natal de l’exconseller, Taradell. Així, la concentració serà a dos quarts de 8 del vespre a la Plaça de les Eres, davant de l’Ajuntament.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments