Inici Actualitat Taradell organitza un autocar per acompanyar Francesc Homs a Madrid al judici...

Taradell organitza un autocar per acompanyar Francesc Homs a Madrid al judici pel 9-N

0
COMPARTIR

cartell-bus-judici-homsL’Assemblea nacional de Taradell i els partits polítics amb representació a l’Ajuntament, PDeCAT, ERC i SI, organitzen un autocar per acompanyar a Madrid el taradellenc Francesc Homs que ha de declarar en el judici pel 9N.

L’autocar sortirà a 2/4 de 12 de la nit del diumenge 26 de febrer des de la parada de busos de Tareadell. Tornarà el dilluns un cop finalitzi el judici. La venda de tiquets, al preu de 40 euros, es fa a Can Vilaró a Taradell i també a la parada de l’ANC de Vic el dissabte al matí.

El judici a Homs començarà el 27 de febrer davant del Tribunal Suprem. L’exconseller de Presidència i actual diputat del PDeCAT està acusat de prevaricació administrativa i desobediència greu comès per una autoritat pública pel fet d’haver organitzat la consulta del 9 de novembre de 2014.

La Fiscalia del Tribunal Suprem li demana un total de 9 d’anys d’inhabilitació per a l’exercici de càrrecs públics. Es preveu que el judici duri tres dies.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments