Inici Actualitat Lectors de les revistes Sàpiens i Descobrir visiten l’Alzinar de la Roca

Lectors de les revistes Sàpiens i Descobrir visiten l’Alzinar de la Roca

0
COMPARTIR

visita-sapiens-descobrir-alzinar

L’Alzinar de la Roca de Taradell ha rebut aquest dissabte un grup de lectors de les revistes Descobrir i Sàpiens. A través del seu Club de Lectors les dues revistes van sortejar entrades dobles per fer una visita guiada a l’Alzinar.

Normalment, organitzen una sortida mensual a un lloc d’interés de la geografia catalana. La visita s’ha fet amb el guiatge de Ruralturistic, una empresa de serveis centrada en la muntanya i la cultura. Els lectors han pogut conèixer el passat rural català i les particularitats i els usos dels carros conservats, amb explicacions de Ramon Presseguer. Molts d’ells han recordat moments de la seva infantesa, mentre que els més petits han descobert part del patrimoni català.

Des de fa poc més de mig any que l’Alzinar obre les portes amb visites guiades a escoles i grups. En Joan Serra i en Ramon Presseguer vetllen perquè l’Alzinar esdevingui un “museu viu” i, al mateix temps, són testimonis vivencials del passat nostre.

visita-sapiens-descobrir-alzinar2

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments