Inici Actualitat El CP Taradell empata a 2 a la pista del Sant Just

El CP Taradell empata a 2 a la pista del Sant Just

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs-2016Partit complicat del Club Patí Taradell aquest diumenge al migida a la pista del Sant Just. L’equip taradellenc ha pogut sumar un punt després d’empatar a 2 en un partit on sempre ha anat a remolc en el marcador.

La igualtat ha estat molt present i els dos equips han jugat amb molta igualtat. Els locals s’han avançat en el marcador gràcies a una falta als pocs minuts de l’inici del matx. Han aguantat molts minuts, però a falta d’11 minuts pel descans ha arribat l’empat taradellenc en un xut llunyà. Els locals han avisat amb un tir al pal, però a la mitja part s’hi ha arribat amb empat a 1.

La segona part ha començat amb molt ritme, però abans de l’equador el Sant Just ha fet el 2 a 1 de penal. Aquí han arribat els minuts més delicats pels taradellencs, però han aguantat fins als últims minuts. A falta de 4 pel final Marçal ha errat un penal. Els visitants també han gaudit d’una falta directa amb una bola que ha anat al pal. I a falta de tres minuts pel final de partit ha arribat l’empat a 2 definitiu del Taradell. Abans d’acabar el Sant Just hauria pogut desnivellar el marcador però Dalmau ha aturat l’ocasió.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments