Inici Actualitat Obertes les inscripcions per a la 7a edició de la Cursa dels...

Obertes les inscripcions per a la 7a edició de la Cursa dels Gitanos de Taradell

0
COMPARTIR

6a-cursa-gitanos-2016

El proper 12 de març es disputarà la 7a edició de la Cursa dels Gitanos de Taradell. La prova, organitzada pel CET Enclusa i el Centre Excurisonista Taradell, ja ha obert les inscripcions i comptarà amb dues categories en funció del recorregut.

El curt tindrà 10 quilòmetres, mentre que el llarg en tindrà 22. Tots ells passaran per camins i corriols de muntanya del voltant de Taradell. Per segon any consecutiu, la sortida i l’arribada es farà des de la Plaça de les Eres. L’hora d’inicia serà a les 10 del matí. Les inscripcions estan limitades a un màxim de 400 participants i es poden fer a través de la web o al local del Centre Excursionista Taradell.

Podeu ampliar la informació a la web de la cursa.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments