Inici Actualitat Francesc Homs serà jutjat pel 9-N el 27 de febrer

Francesc Homs serà jutjat pel 9-N el 27 de febrer

0
COMPARTIR

francesc-homs-judici-artur-mas-2017

Avui dimecres s’ha sabut que el Tribunal Suprem ha fitxat el 27 de febrer com a data per iniciar el judici a l’exconseller de Presidència i actual diputat del PDeCat i taradellenc, Francesc Homs, per haver organitzat el 9-N. Es preveu que el judici duri tres dies. El Suprem ha acceptat totes les proves demanades per la Fiscalia.

Homs serà jutjat pels delictes de prevaricació i desobediència. El tribunal estarà constituït per set magistrats. El president del tribunal serà Manuel Marchena i la resta de magistrats seran José Ramon Soriano, Francisco Monterde, Juan Ramón Berdugo, Ana Ferrer, Andrés Martínez Arrieta i Miguel Comenero.

Homs s’enganxa amb el fiscal durant el judici a Artur Mas

Francesc Homs ha testificat aquest dimecres al judici pel 9-N que jutja Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau. El taradellenc i exconseller de la Presidència ha vist com el fiscal Emilio Sánchez-Ulled ha declinat fer-li preguntes perquè ja serà jutjat. L’acusació popular tampoc ha fet cap pregunta i Homs ha contestat amb un: “Quina llàstima”. Fins i tot ha piulat un tuit amb el missatge: “El fiscal ha decidit no fer-me preguntes. Quina llàstima! De quines respostes tenen por?”.

tuit-francesc-homs-judici-9n

Més tard, en un dels descans del judici als passadissos li ha dit: “No tens coratge de preguntar-me”. Segons alguns mitjans presents, el fiscal hauria respost: “Si vols que et pregunti, truca a Madrid i demanda que m’ascendeixin al Suprem per preguntar-te durant el teu judici”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments