Inici Actualitat Derrota ajustada del TT Mont-rodon davant del Vic

Derrota ajustada del TT Mont-rodon davant del Vic

0
COMPARTIR

rafel-montenegro-tennis-taula

Derrota molt ajustada del TT Mont-rodon a la pista del Vic TT per 4 a 3 en el primer partit de la segona fase de la Lliga Intercomarcal. L’equip taradellenc va començar guanyant el primer partit i no va poder-ne guanyar cap més fins al quart, en una ajustada victòria de Rafael Montenegro per 3 a 2. Llavors en va seguir una per arribar a l’empat a 3 al final dels partits individuals. El partit de dobles va ser decisiu i molt igualat i no es va decidir fins al cinquè joc que al final va caure del cantó local per un ajustat 13-11.

El TT Mont-rodon continuarà a la 7a posició a la classificació en no poder retallar punts al 6è classificat que era el Vic TT. Aquesta setmana l’equip torna a jugar fora contra el TT Torelló A, quart classificat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments