Inici Actualitat Taradell comença el 2017 amb una disminució minúscula de l’atur

Taradell comença el 2017 amb una disminució minúscula de l’atur

0
COMPARTIR

aturInici del 2017 amb una xifra d’atur a Taradell pràcticament semblant a la que va tancar el 2016. Segons dades del departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el mes de gener ha registrat 267 persones sense feina a Taradell. Això significa una baixada simbòlica d’un taradellenc respecte al mes anterior. Fa un any hi havia 333 taradellencs sense feina.

A nivell osonenc, la dinàmica continua sent a la baixa i s’ha notat una mica més. Aquest mes de gener de 2017 es va tancar amb 8.862 osonencs sense feina, és a dir, 42 persones menys que al desembre. Fa un any el nombre d’osonencs sense feina era de 10.320 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments