Inici Actualitat Victòria treballada del CP Taradell davant del Ripoll

Victòria treballada del CP Taradell davant del Ripoll

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs-20163El Club Patí Taradell manté la lluita pel liderat a la Primera nacional catalana. L’equip taradellenc va derrotar per 6 a 4 al Ripoll aquest dissabte al municipal del Pujoló.

El partit, però, no va ser fàcil. L’equip taradellenc sempre va portar la iniciativa en el marcador a partir de l’1 a 0 que va marcar Xevi Soler. Els visitants, però, van sorprendre i van empatar. Dos gols de Xevi Soler i un altre de Marc Soler van permetre agafar un avantatge de 4 a 1 i, malgrat que els visitants van tornar a marcar, a la mitja part s’hi va arribar amb resultat a favor dels locals.

A la segona meitat el Ripoll va apretar el marcador amb el 4 a 3. Marçal Casadevall, però, va fer el 5 a 3. El Ripoll ho va intentar fins al final, ja que va fer el 5 a 4. I, de nou, un gol de Marçal va acabar decidint el partit.

Els taradellencs continuen segons a la classificació a només 2 punts del líder, el Noia B.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments