Inici Actualitat La UD Taradell perd al camp del Llerona

La UD Taradell perd al camp del Llerona

0
COMPARTIR

udtaradell-llerona-20162Tercera derrota consecutiva de la UD Taradell a la Tercera Catalana. L’equip taradellenc ha perdut aquest diumenge al migdia al camp del Llerona per 3 a 1.

Els taradellencs sempre han anat a remolc en el marcador i han vist com a la segona meitat els locals sentenciaven el partit. El Llerona s’ha avançat en el marcador al minut 22. Malgrat aquest contratemps, el Taradell ha buscat igualar el matx i ho ha aconseguit poc després de la mitja hora de joc. Marc Font ha estat l’autor del gol. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

La represa, però, no ha estat bona pels taradellencs, ja que en els primers minuts ha arribat el 2 a 1 pel Llerona. De nou, el Taradell ha hagut de jugar a remolc i ho ha acusat. A més, al minut 58 Pau ha vist la targeta vermella i ha deixat els taradellencs amb inferioritat i amb la missió complicada de remuntar. La sentència ha arribat al minut 77 amb el 3 a 1 definitiu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments