Inici Actualitat El bar del Centre Cultural Costa i Font obre les portes aquest...

El bar del Centre Cultural Costa i Font obre les portes aquest dilluns

1
COMPARTIR

cafe-can-costa

Després d’una mica més d’un mes amb les portes tancades, el bar del Centre cultural Costa i Font obrirà les portes aquest dilluns. Abans, però, diumenge a 2/4 de 7 de la tarda farà la inauguració oficial. Ho farà coincidint amb la representació de ‘Pedra de Tartera’, del cicle ‘Teatre amb cafè’.

A partir de dilluns ja obrirà amb tota normalitat durant tota la setmana. Únicament, els dimarts estarà tancat per festa setmanal. Recordem que el concurs públic d’adjudicació va guanyar-lo el taradellenc Josep Ricart, que gestionarà el servei de bar i la terrassa exterior.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
ferran
ferran
7 febrer 2017 14:56

Endavant i molta sort.