Inici Actualitat Discreta participació del TT Mont-rodon al Torneig de dobles intercomarcal

Discreta participació del TT Mont-rodon al Torneig de dobles intercomarcal

0
COMPARTIR
dobles-intercomarcal-2017
Dues parelles formades per jugadors del TT Mont-rodon van participar aquest dissabte al Torneig de dobles intercomarcal, que es va celebrar al pavelló de Sant Vicenç de Torelló amb la participació de 16 parelles. Una d’elles era formada per Jordi Forcada i Guillem Riera que van ser tercers de grup a la primera fase, el mateix resultat que l’altre que la formaven en Werner Howad i Xinhe Ren. Després ja a la segona fase de la competició les dues parelles van perdre el primer partit i van guanyar el segon per acabar-se trobant entre ells en la disputa del 13è i 14è lloc on va acabar guanyant la primera per 1 a 3.

Aquest cap de setmana es torna a reprendre la Lliga Intercomarcal on el Mont-rodon visitarà la pista del Vic Tennis Taula , l’equip que va per sobre els taradellencs amb 24 punts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments