Inici Actualitat La Unitat Canina de Rescat de Protecció Civil de Taradell a la...

La Unitat Canina de Rescat de Protecció Civil de Taradell a la 3a Trobada de vehicles de cossos de seguretat i emergències de Pineda de Mar

0
COMPARTIR

exhibicio-unitat-canina-pineda-2017

La tercera trobada de vehicles de seguretat i emergència de Pineda de Mar va comptar amb la participació de cossos d’àmbit de Catalunya (Mossos, SEM, Bombers, ADF’s, Policia Local, Creu Roja i Protecció Civil) i també cossos com la Policia Nacional, la UME, l’exèrcit i la Guardia Civil. Els membres de la Unitat Canina de Recerca i Rescat de l’Associació de Voluntaris de Taradell van poder demostrar la feina feta durant l’últim any.

exhibicio-unitat-canina-pineda-20172L’exhibició estava inclosa dins del programa de diferents exhibicions com la de salvament aquàtic, el simulacre en un accident de cotxe o l’actuació dels TEDAX de la Policia Nacional davant l’amenaça d’un cotxe bomba. L’exhibició de la Unitat Canina va comptar amb la participació de dos guies i gossos de Pineda de Mar i també amb la Unitat Canina de Lloret de Mar.

La Unitat Canina de Protecció Civil de Taradell va néixer l’estiu del 2014 i està encapçalada per Àngel València com a cap d’unitat i formada per 10 voluntaris i 5 gossos. Pel que els gossos, actualment hi ha dos gossos operatius, un gos avançat i dos gossos iniciats. Pel que fa el nombre de voluntaris, hi ha cinc guies i cinc auxiliars de guia, que alhora són els figurants a l’hora d’entrenament.

La Unitat Canina, entrena cada dimarts i dijous i de tant en tant un dia del cap de setmana. Tot i així, els voluntaris, a part de formar la Unitat Canina, formen part de la Unitat de Prevenció i Emergència amb l’objectiu de crear una bona associació de Protecció Civil al municipi.

exhibicio-unitat-canina-pineda-20173

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments