Inici Actualitat Massa càstig per la UD Taradell davant del Pradenc

Massa càstig per la UD Taradell davant del Pradenc

0
COMPARTIR

ud-taradell-pradenc-2017

Derrota per 1 a 2 de la UD Taradell de Tercera Catalana aquest dissabte a la tarda contra el Pradenc. L’equip taradellenc va veure com un gol a cinc minuts pel final suposava la derrota, en un partit on va anar de menys a més i va fer mèrits, com a mínim, per endur-se l’empat.

Als primers minuts de partit, el Pradenc va ser superior. Va tenir més presència en atac i va tenir les millors arribades. Un cop de cap desviat al minut 2, un xut sense perill als 12 i un xut al lateral de la xarxa després d’una passada llarga del porter que cap defensa va rebutjar, van ser les millors arribades.

Al Taradell li va costar arribar a la porteria rival i ho va fer per primer cop als 21 minuts en una centrada que va acabar amb xut desviat de Serrabassa. A partir de llavors, el Taradell va ser qui va tenir major presència i domini. Als 34 Font va fer una centrada perillosíssima per l’esquerra que, després de rebots, va acabar amb un xut desviat de Nadir. Va ser la millor del Taradell a la primera meitat.

I quan tenia més control el Taradell va arribar el gol visitant. Al minut 44 un xut aïllat des de la frontal es va convertir en el 0 a 1, resultat amb el qual es va arribar al descans. A la segona meitat, el Taradell va ser qui va buscar amb més insistència el gol. Els visitants pràcticament no van inquietar. Al minut 52, però, en una jugada que va acabar amb falta a favor del Taradell va arribar una targeta vermella per Collins i un davanter del Pradenc, que es van enganxar.

ud-taradell-pradenc-20172Amb més espais va arribar al 55 el gol de l’empat. Canó va centrar per la dreta i Pau arribant al segon pal va fer l’1 a 1. Un minut després en una jugada semblant, Xente va centrar per la dreta i Pau després d’un rebuig va tocar la pilota i no va marca per poc. Cap a les acaballes, Canó va estar a punt d’aprofitar cessió defensiva al porter. I quan semblava que l’empat seria el resultat va arribar l’1 a 2 del Pradenc.

Els visitants que només havien arribat en una falta lateral van aprofitar el descontrol per fer una jugada ràpida que va acabar per l’esquerra un davanter que, després de la sortida de Nil i escairat a l’esquerra i quasi damunt la línia de fora de porteria, va marcar quan tothom esperava la passada de la mort.

En el temps de descompte el Taradell va poder empatar. En un córner Canó va rematar de cap i el porter amb una gran intervenció va enviar a córner. I a la sortida d’aquest Joel va rematar de cap i la pilota va sortir fregant el travesser.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments