Inici Actualitat Nevada anecdòtica a Taradell amb pocs centímetres de neu

Nevada anecdòtica a Taradell amb pocs centímetres de neu

0
COMPARTIR

neu-taradell-26-gener-20173

La nevada registrada a Taradell aquest dimecres i part de dijous no ha passat de ser anecdòtica, de moment. Sí que ha deixat una imatge de postal, ja que excepte els carrers, va cobrir de blanc tot el municipi. Segons l’observador meteoròlogic de Taradell, com a màxim s’han acumulat, fins aquest migdia, entre 2 i 3 centímetres de gruix, depenent del lloc.

La neu va caure de forma discontínua el dimecres. Primer ho va fer en un període molt curt al matí i cap al vespre i nit va nevar amb més ganes, tot i que no va ser massa regular. Per això, es va poder circular amb normalitat per tot el terme municipal. Aquest dijous al matí de forma poc constant també han caigut alguns flocs de neu amb franges de més intensitat. A quarts de 12 estava nevant amb més ganes i semblava que agafava una mica a l’asfalt (com es veu en aquesta imatge davant l’Ajuntament), però ha tornat a parar per tornar-hi de forma lleu cap a quarts d’una.

neu-taradell-26-gener-20175

Podeu veure algunes imatges, captades per Miquel Vilardell.

neu-taradell-26-gener-20174

neu-taradell-26-gener-2017

neu-taradell-26-gener-20172

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments